Přidat odpověď
Petunie,
to co pises je urcite na odbornou pomoc, jak pro tebe tak pro dceru. Dcera samozrejme musi chtit, jinak to nema cenu. Dcera po souziti s manipulatorem MUZE mit komplexni postraumatickou poruchu. Pisi muze nemusi, ale urcite to ma vliv na jeji moznost se soustredit, emocionalni vyvoj atd..
Ja vim, ze se bojis, ze dcera spatne skonci. Jenmze tim svym strachem, to mu vubec nezabranis. Spis ji davas najevo, myslim si, ze jsi neschopna nula.. Takze to dite bojuje sama se sebou a jeste proti tvemu strachu. V podstate ji nikdo neduveruje a to by musela byt sakra silna osobnost, aby se z toho dokazala vymanit.
Pises, ze vyhledava povrchni vztahy a zabavu. Ale jakou jinou radost ma v zivote nebo neco z ceho by se citila dobre? Ma neco na co muze byt pysna?
Samozrejme nevim jak to doma mate. Ja kdyz jsem nevedela kudy kam, tak jsem zavedla 10-15 minut denne povidani s ditetem. Kdy ho nebudu ani hodnotit ani vychovavat. Proste jenom poslouchat co ma v hlave. Dalsi vec je soustredit se na pozitivni veci a vytvareni hlubsich vztahu. "To je fajn, ze s travis cas segrou, babickou atd.." Aby ten dobry pocit ziskala z hodnotnejsich veci nez je nova rtenka.
Bojuj jenom valky, ktere za to stoji, ale zase dusledne. Nevycitej ji veci, ktere si udelal sama dobrovolne, treba zajisteni doucovani. Ona potrebuje spousty lasky,duvery a pevny manitely. Maninely musi byt jasny a dasazitelny.
Předchozí