Děsí mě to, že se nebere vůbec v potaz individuální stav dítěte. Vím, jak unavená jsem i bez teploty a s blbou hutnou rýmou. Jak se mi chce spát. Je mi zima a tak. A ve školce čekám, že děti jsou prostě schopné se účastnit aktivit. Cvičit, být venku, zapojovat se. Nemám možnost dítěti dopřát klidový režim v průběhu dne. V tom je možná už ZŠ mírnější v tom - že kromě tělocviku se nečeká extra fyzické aktivní zapojení. No, ona stačí i ta nutnost být pozorný a na příjmu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.