Přidat odpověď
TaJ, když jsem chodila do práce, tak jsem měla teplý oběd v práci a k večeři jen chleba s něčím, vařila jsem jen o víkendech. A stejně se mi nechtělo na dovolené vařit, párkrát jsme tak byli a byl to vopruz. Teď si sice vařím obědy, ale jen samá rychlá jídla a večeře mám studené. Na dovolené chci mít all inclusive, jídlo, které je k dispozici pořád a o které se nemusím starat, je ho spousta druhů, pěkně upraveného. Vždy si to maximálně užívám, je to i lepší, než chodit do nějaké restaurace, protože si můžu vybrat cokoliv chci, podle toho, jak to vypadá, vzít si trošku toho, trošku tamtoho, super. Když jezdím s dcerou po Česku, míváme polopenzi, v poledne si někde cestou skočíme na polévku a pivo a nemusíme se starat. Chápu, že někdo má vaření jako koníček, já ho nenávidím, je to pro mě jen otravná domácí práce, které se na dovolené ráda vyhnu.
Předchozí