Lucie, to záleží, jak kdo má rozloženou pracovní dobu. Já mám taky 4 týdny dovolené, ale kromě toho mám ještě pravidelně volno ve všední dny. Pracuju na dlouhý/krátký týden, což znamená, že jeden týden jdu do práce jen ve středu a ve čtvrtek a zbytek týdne mám úplně celý volný a druhý týden jdu do práce všechny dny kromě té středy a čtvrtka. Takže u mě třeba neplatí, že nepracuji=mám dovolenou. Takže práci a válení na zahrádce, ale třeba i klidně jednodenní výlety apod. si užiju v tyhle volné dny. Dovolená je pro mě právě to, že na víc dní v kuse někam odjedeme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.