Třeba já poslední dobou najdu knihy na poslech úplně náhodou.
Dávala jsem sem odkaz na konci srpna a na konci září.
Jinak u nás jde půjčit CD v krabičce a pokud mám průkaz nic nedoplácím na 14dní. A nově i online, ale nějak jim chybí návod kde si co stáhnout. Tak se poptám až tam půjdu vracet papír.
A e. knihy mě tedy vytáčí tím, že když to dočtu, smažu to v aplikaci tak to tam straší dál. A nejde to ani nějak vrátit v té elektronické průkazce. Prostě se to samo za 31dní vrátí, ale celou dobu to tam je.
Knihovna nám umožní za kalendářní měsíc zapůjčit si 5ks e.knihy. Za mě asi dostačující. Mám to jako pojistku, když někde jsem a nemusím myslet na to, že si mám vzít knihu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.