Mám ráda cestování a dovolenou si užívám. Většinou jezdíme na dvě dovolené v létě a občas v zimě na hory. Takže třikrát do roka. A několikrát v roce vyrazíme na eurovíkend.
A kam jezdíme? Už od 90. let pravidelně do Bibione (každý rok) a pak poznávačka. Letos jsme byli taky v Itálii, cestování plus pobyt na Sardinii. Itálii miluju, tam jsme byli mockrát.
Minulý rok jsme byli na Floridě a pak lodí po Karibiku.
Nejzajímavější dovolené asi byly: Thajsko, západ USA Singapur (dva dny) a pak do Austálie (tam jsme byli jen tři dny) a lodí zpátky, Kuba Čína, (Peking, Šanghaj a z Šanghaje lodí na kukačku do Japonska).
Moje práce mě baví, ale život bez dovolené si neumím představit. Mám ráda válení u moře, ale chci i něco poznat a zažít. Co nemusím jsou horské tůry.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.