Dovolená je, když a) logicky nejsem v práci a b) nejsem ani doma. Takže u nás: buď často chalupa. Potom týden až 2 někde mimo běžné reálie. Často ČR. Občas Rakousko, Polsko. Bývá to většinou v letních prázdninách. Během roku výjimečně nějaký víkend někde s manželem. Když se mi přihodí volno třeba v rámci jarních prázdnin, dost často padnul a jsem nemocná. Jinak echt dovolená pro mě letos bylo klasické moře s all in, s kámoškou. Bylo to boží. Miluju, když mi někdo uvaří. A když fakt nic nemusím. Trochu jsem doufala, že bych s ní rozmařile mohla vyjet právě na jaře. Ale vzhledem k personální situaci v práci to je téměř nereálné. Takže budu čekat zase do léta. Ach jo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.