"jina narodnost, jina barva kuze, piti alkoholu, koureni cigaret, koureni travy, tetovani, caste stridani zamestnani, caste stridani partneru, velky vekovy rozdil,vira/nevira v boha ci nekoho jineho, nevzdelanost, vzdelanost, fyzicky handicap, povahove rysy odlisne od rodinneho benchmarku."
"pak třeba taky bydliště (moc daleko), povolání (nedostatečně prestižní), příjmy (nedostatečně vysoké), závazky (děti z předchozích vztahů)"
časté střídání zaměstnání/partnerů je problém, ale u mladých může být velmi dočasný, než se najdou/dozrají
, mm byl taky promiskuitní, potom dostal za trest mě, takže karma
víra - no, kdyby si dítě vzalo někoho od Svědků Jehovových a věděla bych, že v případě nehody ten věřící bude bránit třeba krevní transfúzi podanou mému dítěti/vnoučeti, natuty bych měla výhrady
nevzdělanost - nemohla bych ani pípnout, to není charakterová vada
, záleží na nich, jestli si dlouhodobě budou mít co říct
Kamarádka má dceru, která se chystala do prváku vš (velmi lukrativní obor), když začala chodit s klukem z účňáku, no byla dost proti, kluk jim hodně vadil - dcera jim potlačujíc slzy prý říkala "já ho mám ráda, tak mi to přejte" Bez efektu... To bylo dost smutný.
Jo, nepřáli si, aby dceru navštěvoval, že prý nesplachuje na wc
Když jsem se zeptala, jestli se nemohl zapomenout někdo z nich, ne ten kluk, byli dotčení
marihuana - je to problém, na druhou stranu mm hulil taky
cigarety - mm byl kuřák, naprosto mi to nevadilo, nechal toho po domluvě předtím než jsme se domluvili na dítěti
děti z předchozích vztahů - aj, to je velká výzva, sama jsem v mládí kolem chlapů s dětmi obcházela obloukem, bála se jich jako čert kříže - ale to byl můj osobní problém
V případě mých potomků bych si jenom řekla, že si ukrojili dost velkej krajíc, že to je disciplína pro fakt silné a odvážné (ale jestli by vztahy s rodičem těch dětí byly skutečně vyřešené (citově)
fyzický handicap/národnost/jiná barva pleti - to doufám není myšleno vážně