Ja jsem si vzdycky myslela, ze komunikaci se da vyresit vsechno nebo aspon valna vetsina a mela jsem mu za zle, ze on mi vlastne znemoznuje se o tom pobavit, tim, ze odejde (brala jsem to jako ignoraci) Kamoska me privedla na jiny uhel - ze on treba odchazi z duvodu, ze to nedava, ze ho ubiju argumenty, ze treba uz ton a hlasitost mu vadi... Jenze ja tezko potlacim sama sebe ( asi stejne jako on...) ja cholerik, on flegmatik
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.