jak, většinou kuřecí játra aspoň na pár hodin nebo přes noc ještě okořením, dnes to byla směs sladké a pálivé papriky, bez soli, a potom trojobal a usmažit
výhoda horkovzdušné fritézy je v tom, že to neprská, pokapu to trochu olejem z obou stran, aby strouhanka nebyla suchá, solí se až na talíři po rozkrojení
někdy je před obalením posypu grilovacím kořením, někdy nechám jen tak
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.