Ropucho, no já ti nevím... platit dovážkovou službu pro to, že si důchodkyně potřebuje koupit dva rohlíky, jedno mlíko a deset deka šunky? Pokud máš rodinu a objednáváš jídlo pro 4-5 lidí na týden, tak je to asi super, ale samotné starší osobě nebo i páru to už podle mě tak výhodně nevychází. Ty lidi jedí méně - a obvykle potřebují taky trochu šetřit a ty čerstvé věci nevydrží tak dlouho... ale třeba jsem jen škarohlíd... my jsme teda při stěhování vybírali místo, které je město... abychom kromě základních potravin měli třeba i "železářství" a "zahradnictví" - abysme kvůli každému hřebíčku nemuseli podnikat půldenní výpravu... aby uprostřed práce, když člověk zjistí "ježišmarjá, chybí mi štětec" se dal štětec pořídit pod hodinu. No a pak ti doktoři.... a instalatéři a automechanici a sklenáři a....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.