Přidat odpověď
souhlasím, gnocchi kupuju pro děti od Mrazíka, jsou mražené, bez konzervantů. Bezlepkovou verzi nočků mají v Kaufu, ale jsou nechutné.
dělám si rýžové těstoviny carbonara, dávám si tam ale hrášek (děti z toho šílí, prý to zcela mrším), grilovaný sýr (Hranolky od Oštiepoku, řecký Zorba) s rukolou/paprikou, když mě honí mlsná, tak narychlo osmahnu mraženou kukuřici a přidám lžičku másla, brokolici s bylinkovým máslem a strouhaným sýrem (jsem doma jediná, kdo to má rád), taky občas hrachovou polévku podle Mačingové (je s máslem a pestem),
párkrát do roka dostanu hroznou chuť na sójové nudličky, ochutím je jako Teryiaki, a na bezlepkový bramborák a bezlepkové nekynuté lívance z podmáslí...
Předchozí