Já jsem zatím hledala novou práci jen třikrát v životě... poprvé jsem si náhodou všimla inzerátu na dveřích obchodu, který se mi moc zamlouval a chtěla jsem přesně ten obor. Tak jsem se tam šla zeptat a vyšlo toa zůstala jsem tam asi 17 let 🙂. A potom dvakrát jsem našla práci přes známé, jednou se mi sama ozvala kamarádka, která věděla, že hledám nějakou změnu a podruhé se zeptal manžel kolegů v práci, jestli o něčem nevědí a dostal kontakt od manželky jednoho z nich. Ale všechno to byl obchod, já jsem nikdy nikam do kanceláře, nebo banky apod. nechtěla... Takže bych se zkusila zeptat různě po známých. Inzerátům moc šance nedávám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.