| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Senedro, přesně. Co já přečetla za prázdniny…je mi jasný, že být dítětem dnes, čtu na displeji mobilu.

Hatato, a řekne ti dcera, co na mobilu dělá? Něco by možná bylo i lepší na monitoru (seriály apod.), jestli chatuje s kamarádkami, nechtěla by si je spíš pozvat domů? Nefungovalo by něco za něco - nějaká domácí práce, která by měla být hotova, než přijdeš domů? Klidně něco tvůrčího (natřít plot)? Mně vadí u mých dětí to rychlé scrolování rychlovideí - bezobsažné, jedu, jedu, nebaví, pryč od toho, další… Když koukají na seriál, tak dejme tomu, alespoň se déle soustředí. Nebo když kreslí podle tutoriálů na netu. Teď až se vrátí z offline tábora, mají připravenou hromadu věcí, ze kterých vyrostly, naaranžovat, nafotit na Vinted. Peníze si budou moci nechat. Taky u toho budou mít mobil, ale za jiným účelem. Nebo třeba může vybrat fotky prarodičům do fotoknihy…něco s technologií, ale s přesahem…

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.