No jo, tak mlaďas slyší na to vysvetlování. A Někdy to nestací. Jsou takové deti. Já už mám mládež taky vesměs rozumnou. Ale taky občas umí vymyslet.. A taky jsem si zažila zoufalé pokusy o vysvětlení něčeho co nebylo v tu dobu vysvetlitelné. A jako Hatata jsem občas křičela. Ale pak člověk dospeje do takového nadhledu. A hodně mi pomohla rada: nemyslet si, že to co ti mladí dělají je primárně utok na mne. Spíš si s něčím neví rady. A neumí to komunikovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.