Sklidila jsem kozí rohy, že je zavařím, jenže jsou míň pálivé než loni, teda skoro vůbec, čili nedostatečně.
Přemýšlím, jak zachránit situaci. Stačí do sklenice nakapat pálivý olej (ten mám a je chuťově asi celkem blízký), nebo mám někde zkusit sehnat feferonky a nacpat do každé lahvičky jednu? “Propálí” to po proležení celý obsah, nebo jen vše ztraceno a letos holt nebudou pikantní?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.