Přidat odpověď
Tak já jsem zvyklá si brát na cesty raději víc věcí,než,aby mi něco chybělo. Tozn. nejméně 4x plavky, jiné šaty na každý den a k nim samozřejmě boty atd. Kromě těchto věcí vozím i ty praktické,tak,aby nikomu z rodiny nic nechybělo. Jsem praktická žena a tak myslím na spoustu věcí s předstihem. Samozřejmě, pokud jedu někam,kde si to mohu případně lehce dokoupit,tak to nehrotím. Obvykle jezdím s tím limitem 23kg. Teď jsem vlastně poprvé měla malý kufřík do letadla. Letěli jsme na pár dní do Lisabonu a limit byl jen 10 kg. Popravdě přiznávám,že jsem si nácvik balení zkoušela předem s cestovní váhou,abych měla jistotu,že se vejdu. Velmi pečlivě jsem vybírala co si vzít. Nakonec na letišti nikde nikdo kufry nevážil takže i kdybych měla o pár kilo víc, nic by se nestalo. Balení do malého kufru vážně není moje superschopnost a klidně se k tomu přiznám. Přiznám i to,že obvykle půlku věcí vezu zbytečně a třeba je ani nepoužiju,ale ráda je mám sebou. Čerstvá zkušenost z letiště je taková, že v dubnu zpožděný let a teď v minulém týdnu zpožděný let tam i zpět. Kufr jsem neodbavovala takže mi naštěstí zůstal. No a co se salonku na letišti týče,tak na terminálu 2 je v pohodě, čisto,jídlo i pití na výběr v dostatečné míře. Na terminálu 1 (po EU) to byl děs a hrůza takže jsem se hned zvedli a odešli pryč. Špína, jídlo nebylo doplněno, řvoucí děti, fronta atd. Evidentně kromě kufrů nestíhají ani ostatní služby.
Předchozí