Ropucho, proti tomu nejsem, klidně bych si koupila šaty, boty nebo kabelku u moře, pokud by se mi líbily a bavilo mě nakupování. Ale nenechala bych je tam, odvezla bych si je domů a dále používala. Mně jen přišlo divné, když tu někdo tvrdil, že si všechno koupí na dovolené a pak to tam nechá. To mi přijde jako zbytečné vyhazování peněz. Ale pokud to někomu nevadí a má peníze na rozhazování, nakonec, proč ne. Každý jsme nějaký.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.