| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Proč myslíš, že mu Waldorf nesedne? Není to spíš tak,že nesedne Tobě? Koukala bych hlavně na to, jestli je spokojené dítě, obzvlášť, pokud je pomalejší, jak píšeš. Nesrovnávej, co v kterém ročníku na které škole děti umí, Waldorf to má prostě jinak, oni to časem doženou. V něčem jdou pomaleji, nechají děti dozrát, tolik na ně netlačí. V něčem jsou zase později naopak napřed. Možná by Tě uklidnily zkušenosti starších dětí/jejich rodičů, co už školou prošly? Jak uspěly na střední škole, případně dál? Nevím, že které jste školy, ale moje dítě waldorfským systémem prošlo a teď úspěšně studuje vš. Stejně tak i dost jeho spolužáků. Taky mi ne všechno úplně sedlo a měla jsem občas pochybnosti, ale dítě bylo spokojené a vyrovnané, to u mne vždy rozhodlo. U alternativy je lepší si zjistit o ní co nejvíc předem, aby se předešlo nedorozumění a nepříjemným překvapením. Pro dítě mi připadá častá změna školy a stylu výuky náročná, stresující a matoucí. Jde o to, jak moc je to opravdu nutné...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.