Tak se vrátím ke svému tématu o obložených houskách
V pondělí jsem se stavila ráno pro houstičku k snídani (a teda malinový koláč k tomu) a zároveň koupila housky suché na dnešní snídani.
A ukázalo se, že základ bude asi opravdu ve skládání náplně
Tentokrát totiž byla houska trochu jinak naplněná a víc splácnutá a opravdu nebyla tak křupavá jako jindy. Tipuju na brigádníka ve výrobně
Jako byly výborná, to zase jo, ale ten rozdíl tam byl.
No a večer jsem nachystala housky na ráno, původně jsem chtěla podle rady od Angrešt vyšlehat máslo s hořčicí, ale protože bylo máslo ztuhlé, jen jsem udělala hoblinky škrabkou (abych jako nezacpala ty dírky
) a uzeniny srolovala do ruliček se zeleninou uvnitř a nastrkala malé klínky sýra do nedokrojených housek, aby zůstaly pěkně pootevřené jak žabí hubky
Zabalila so papírových pytlíků a dala do lednice. No a je to (skoro) přesně ono! Jen to chce asi lepší svačinové pytlíky, co by udržely o stupínek víc vlhkosti. Takže Angrešt díky za rozbor a vysvětlení