Přidat odpověď
zajímavé čtení holky
k té dovolené a když už jsem za megeru, tak problém vůbec nebyl ten, že šel včely zkontrolovat (taky jdu zkontrolovat zahradu) a já "údajně" trvala na okamžitém vybalení a nákupu. Problém byl ten, že se při kontrole rozhodl okamžitě vytáčet med, zůstal tam celý zbytek dne, zhuntoval se tím, takže pak chtěl odpočívat a vybalení, nákup, úkolování dcer, případně cokoliv dalšího prostě zbylo výhradně na mě, protože on přišel až večer a ještě znaven. Asi se nepředělám, ale pokud jsem byli na dovolené všichni pak prostě cítím jako nefér, že vybalování se někoho nemusí týkat a tím důvodem by byl koníček. Pokud by vezl dědu k lékaři nebo bychom se dohodli na "udělám něco jiného, když ty vybalíš" vnímám to jinak. A pro dokreslení kontextu jsem to brala úkorně zejména proto, že já po dovolené nastupuji do práce, kdežto muž má jako VŠ zaměstnanec prázdniny a zdejší včelařky jistě potvrdí, že med se vytočit musí, ale není to otázka "okamžitě" jako by pes mě problém, který musí řešit veterinář. Vytáčet tedy mohl klidně o dva dny později.
Předchozí