Beat, maly a krasny je pro me problem
Krasny je La Pavoni, maly je taky, proces je u nej taky velmi zajimavy a chut kavy hodne ovlivnitelna tlakem, jestli by nevadilo, ze se rozzhavi dobela. Ja ho nakonec z toho duvodu nemam, jsem nesika, urcite by doslo k urazu. Taky zalezi, co pijes, jak moc potrebujes mit presnou teplotu, ja zacinala na Rancilio Silvia, kde je to proste o odhadu a pocitani, vetsina pakovych kavovaru je na tom porad stejne, teplotni stabilita neni bezna, tmavsim zrnum to moc nevadi, vyberovka svetlejsiho prazeni bezne vytece kysela nebo naopak prepalena. S kontrolou teploty je mensi vyber a vetsinou jsou to celkem velke stroje.
Ja mam Lelit Elizabeth, me se libi svym industrialnim vzhledem, moznost presneho nastaveni teploty, perfektni slehani mleka a to, ze zere hodne malo elektriny v porovnani s podobne vybavenymi kavovary. Libila by se mi Bianca taky od Lelit, ale je teda velika.