Syn se dostal překvapivě i na prioritu 1, kde jsem to spíše nečekala a věřila na tu druhou. Jde k bráchovi na gympl. Okolo mě se děti kamarádek dostaly (všechny na první) a mám radost, že se můžeme radovat společně. Co vím od syna nedostaly se 2 holky ve třídě, jedna asi zauradoval stres a asi žádná škola jako tutovka, holčina samé jedničky, to zamrzí. Druhá nevím, známky nic moc tak asi blbě zvolené Školy. Na to, že nás třídní upozorňoval loni, že se v první kole nedostalo cca 80 % devataku tak je to celkem dobrý skóre letos.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.