Přidat odpověď
Vlad. shrnula bych to obdobně.
Dost mě děsí, co vypráví mé děti, že se nyní děje třeba v jejich třídách. Děti mám tři a všichni mají ve třídě minimálně jedno dítě nebinární, lesbu, gaye, někoho kdo utekl z domova a min. jeden se pokusil o sebevraždu. Ty příběhy, které se dneska odehrávají v jedné třídě jsem já jako dítě zaslechla třeba na úrovni našeho města.
...často dojdeme k tomu, že těm dětem chybí zřejmě pozornost rodičů nebo jsou za tím složité rodinné/porozvodové vztahy.
Zrovna v pondělí jsem poslouchala v rádiu jednu dětskou lékařku, která říkala, že jí přijde neuvěřitelné, že ona jako dětský lékař vůbec není tázána a tyto transděti jsou medikovány bez toho aniž by to třeba kdo řešil s dětským lékařem. Ten ale často může být rodině asi nejblíž a mohl by teoreticky i mít přehled jak se ta rodina napříč lety vyvíjí a jestli to dítě nemůže mít psychické problémy - nevyrovnanost způsobené rodinnými událostmi.
Dost hrůzostrašné mi přišlo, a do té doby jsem si to ani neuvědomila, že tito lidé se vlastně připraví o plodnost. Vlastně z nich nakonec není ani muž a ani žena. ...pokud se tak člověk v 16 letech nechá "přetransformovat" pak v 18 zjistí, že to byla chyba, je to celoživotní kruté. Doživotní problémy s hormony budou mít vliv na psychiku, což tyto lidi může ovlivňovat i v pracovním životě. Čili komplikovaný milostný život, rodinný život, pracovní život... .
Předchozí