Cíleně jsem si sovu nebrala, prostě časem MM změnil skrz práci styl časových úseků. Já se budím vždycky brzo a nejvíce funguji dopoledne. Byla jsem dlouho s dětmi doma a děti za nás chodili spát prostě brzy. Vždycky jsem rozhozená když v 9 večer vidím lítat děti všude 😂😂😂. Takže já usínám kolem 9 hod nejpozději. MM vstává brzy někdy i dříve než já kolem 5 ráno. Má své rituály které musí dodržovat 😱😂. Jde do práce vrátí se okolo 18 hod. Někdy i později. Naji se podle okolností i vysprchuje a jde spát v 11 v noci je čilý. Pokud nemá po návratu z práce hlad tak v tech 11 vaří takový ty typické mužský jídla vejce klobásy atd . Rád si čte nebo kouká na tv . To by byla za chvíli vražda 😂😂😂 . Takže spíme každý jinde a je to ok.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.