Přidat odpověď
U nás jede losos. S nákupem neporadím, ale zpracování jo.
Ocasní část filetu kosti neobsahuje, normálně lze v troubě na 210 st., každý 1 cm výšky filetu 10 min. Sežrat se to dá v jedné osobě, ale čtyřem z toho uděláš tortilly, plněné chleby nebo klidně rozšťourám do špaget s kukuřicí, mrkví a sýrem.
Dál je fajn sushi, protože 300 g steak ( který by syn sám vdechl k večeři) lze za syrova rozporcovat na nekonečné množství rolek, kornoutků, maki... když dodáváš avokádo, zase množství vzroste.
Další nápad je gravlax, hranoly lososa pořádně prosypeš směsí soli a cukru 1:1 s nějakými bylinami, necháš přes noc, krajis na tenký plátky. Je to výrazný, nikdo toho nesní 30 deka.
Předchozí