Přidat odpověď
Mám a zbožňuji jí. na FB je i skupina, která se věnuje jen vaření v remosce. Nejvíc jí využívám, když nejsme doma všichni a chci péct jen pro jednoho nebo dva. Peču v ní všechno, co v klasické troubě ( kromě chleba). Peču hlavně maso - ryby. kuře,plátky vepřového.. třeba celé kuře bych do ní nenacpala, ale stehna jsou v pohodě. Taky dělávám pečenou rýži a na tu je remoska dokonalá.
Na vysoké jsem v ní pekla i různé buchty.
taky jsem jí hodně využívala, když jsem ještě neměla troubu s horkovzduchem a nemohla jsme péct víc věcí dohromady.
Teď mám několik let pečenku od Ety, mám k ní dvě výhrady. Oproti klasické remosce nejde dopředu rozpálit víko ( začíná hřát až když se přiklopí na nádobu) a ulomil se takový plastový trn, který funguje jako pojistka. Takže manžel ho nahradil kouskem špejle.
Je na ní potřeba docela dost místa na lince ( mám), ale můžeš jí postavit třeba i na stůl.
https://www.eta.cz/shop/vyhledavani/?q=pe%C4%8Denka
Předchozí