Začni jednoduše, třeba žitné chleby z formy. Nejsou pracné, odpadá všecko stáčení, nařezávání a podobné skopičiny. A nerozleje se ti to do placky.
Až budeš mít vytrénovaný kvásek a budeš chtít zkoušet bochníčky, zase si vyber jeden recept, a ten vypiluj.
Vynikající zdroj pro začátečníky je třeba maskrtnica.cz nebo vune-chleba.cz. Obě hezky píšou, počítají s tím, že je potřeba detailně vysvětlovat, mají krásné fotky a recepty jim fungujou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.