Pokud vladnes anglictinou, tak velmi doporucuji stranky a youtube kanal
https://foodbodsourdough.com/the-process/
Je to asi ten nejjednodussi proces, ktery ma zaroven skvele vysledky. Osobne mi moc nevyhovuji takove ty vetsinove ceske postupy s velkym mnozstvim rozkvasu a rychlym chlebem, pro me je 24 hodin naproste minimum casu zpracovani/lezeni testa. Momentalne uz od podzimu pecu postupem na min. 50 hodin s dvojitym kynutim v lednici a je to jeste lepsi.
Kvasek je teda zaklad, silny trochu trva. Delala jsem ho mamce v lete v CR, po dvou tydnech uz hezky upekl, ale v pekarne, nevim, jak by na tom byl klasicky chleba.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.