Čumčo, ale já ti neříkám, že máš reagovat jinak, co máš psát, co máš dělat, co si máš myslet, za čím si stát
kdybys dělala věci stejně jako já, nebyla bys to ty ... o tom ty diskuze jsou, každý napíše, zareaguje po svém... K čemu by bylo, kdybychom si tu vzájemně psali "jj máš plnou pravdu, cítím to stejně"... Jo, když někdo napíše něco, co vnímám jako hnusné, napíšu mu to, že se mi to zdá hnusné... Obecně čtu vážného ráda, přesto, pokud napíše, že homosexualita je porucha, napíšu mu, že píše hnusné věci - nepředpokládám, že to vážný oplakal, je to velký chlap a nakonec mu může být fuk, co si o jeho názoru myslí nějaká rose z diskuze... A stejně tak je to i s tebou - můžeš si vzít něco z toho, co jsem napsala nebo nemusíš, nemám právo, zájem ani ambice ti něco vnucovat .. svoje názory sem předkládám, potěší mě, pokud něco z toho někoho osloví, pobaví nebo potěší, ale fakt nikdy netvrdím, že mám patent na rozum, že mám absolutní pravdu nebo že můj názor je jediný správný... Píšu výhradně názory, ne zákony...