| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Evelyn, je hodně předsudků pro dovolenou na severu. Polsko, Německo nedej bože, kdo jede výš.~a~

no my loni jeli do Dánska s tím, že se uvidí jak se vykoupeme. Koupali jsme se nakonec denně, nejchladnější byla voda v Rømø, ale spíš proto, že strašně foukalo, když jsem tam byla. Pak jen teploty stoupala. Třeba i ty Internet kecá, píšeme ze Skive, že jdeme na pláž Synovi , manžel mu pošle pár fotek z fjordu a mě jak se cachtam,načež mi přijde od syna vyfoceno, že v tom našem místě píšou 15C vodu, jestli jsme se nezbláznili, blbost. Pak kolegyně nevěřila, že máme na koupání, té jsem fotila výhled od stanu. Odjedete k Ise fjordu a to i já si říkám, že tady do vody nevlezu, podle čeho se to tam asi jmenuje, průvodce mlčí. No v 20:06 voda 20 vzduch 19C. Pak teda přišla na tri dny ta nejsilnější bouře za 25 let. A procházky na wc v dešti s větrem má taky svůj půvab. Tímto ještě jednou zavzpomínám, na to jak bezvadný evakuace proběhla ze strany vlastníků kempu. A absolutní selhání systému DROZD, který se neobtěžoval informovat.( My si počasí sledujeme, ale nečtu zprávy, co kdyby něco, kdysi v začátcích toho informace chodili i z 400km vzdálených míst)
A ty pochybovači mě dokopali k tomu, že mám teploměr na vodu v kempování.~t~ ja jim dám. Měří to dobře, už se testoval.

Pak všichni prohlíží s údivem fotky, je pořád modré nebe, pořád v tričku. No nevím no.

Ta země je krásná, určitě se tam vrátíme. Navíc je tam málo turistů. Což je skvělé.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.