Přidat odpověď
"nejspíš jsi jedním z tvůrců tohoto nesmyslu, že si ho tak hájíš, " Takze kdo si mysli neco jineho je tvurcem nesmyslu? :) Nejsem jeho tvurcem, jen jsem nebyla lina si precist par informaci z oficialnich zdroju. System nemusi byt bezchybny, ale jsem fakt rada, ze se s elektronizaci a moznostmi deti pohlo. Ty nadavas na cokoli co souvisi s upravou prijimacek, zjevne jen proto ze je to nove a nic o tom nevis (viz nadavani pred nekolika dny na neexistujici nesmysl - pet povinnych skol apod).
"Když totiž budeš vědět už v začátku nebo v půlce února, kdo se kam PŘESNĚ dostal a co si vybral, tak se s tím dá pracovat hned " Ani loni rada talentovkových deti nevedela ani na konci unora, jestli se na odvolani dostanou - nebot na odvolani bylo i v tomto pripade celych 10 pracovnich dnu, existuji nahradni teriny, ten proces mohl trvat i tri ctyri tydny. Jak presne bys s tim naskokem 3 (ci spis 2) mesicu chtela pracovat?
Vytvaris tady nejakou mytickou skupinu trpicich deti, ktera ale podle mne vubec existovat nebude. Cas na prioritizaci v systemu je do 15.3., potom reditele skol volbu uvidi a protoze o sve uchazece povetsinou stoji, pochybuju, ze te to hrstce, co bude na vazkach, budou tajit.
Předchozí