| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

L+ 2m, my se tu teď rozloučili s jedním večerním bakalářem. (večerně dostudovaným, jak dostudoval by mě zajímalo, tu jeho bakalářku jsem normálně nenašla, přitom to má z poslední doby cca 10-15let maximálně)

Jako to bylo šíííííííílený, věk 46. A sebevědomí až do nebe, chyb- no strašidelný.A co mě teda děsí, že on si prd pamatoval už teď a 20let v práci před ním. Docela bych ráda věděla, kde trpí nyní(myslím ty jeho kolegy).

A to jediný řeším já, že co budeme dělat na mozek asi invalidku člověk nedostane, kór, když to budeme mít skoro všichni za pár let. A to když jsem si to tu pozorovala tak jsem si říkala, že budeme úplně v háji a firmy se s námi rozloučí. Okolo mě se množí různé demence, infekce mozku(to se taky jeví jako demence, teda nevím kde se k tomu příjde).
alzheimer, to má dost lidí už v 60. A spolužáka máma už v 54.~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.