My se s dětmi scházíme na obědy u mě. Musím to vždy zorganizovat já. Se synem nepodnikám nic jiného společně, ale se snachou jsem byla několikrát na kafi. S dcerou se občas vídáme i mimo rodinné obědy, někdy přiveze psa na hlídání a pak jdeme na společnou procházku, někdy já jedu za ní a jdeme u nich na procházku se psem. Tradičně se setkáváme na Nový rok a na burze minerálů. Byly jsme spolu několikrát v kině, v divadle i na koncertě. Začátkem září jezdíme každý rok na týdenní dovolenou do českých a moravských hor.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.