Přidat odpověď
Dooly, vnimam to stejně. Stalo se mi nedávno, ze jsem v pondělí ráno napsala kamarádce, zda se mnou další týden nepojede někam na noc, a ze to potrebuju vědět co nejdřív. Ze ji prosím, ať mi co nejdřív napíše. Do středy večer žádná odpověď, pak zavolala a začala si jen tak obecně povídat, čekala jsem, zda se zmini.. Po chvíli se k tomu dostala, a já poznamenala, že už jsem to zařídila jinak. Moc se divila a byla naštvaná, proč jako. Tak jsme si to začaly vzájemně vysvětlovat. Nebylo to poprvé a jindy jsem ji třeba druhy den napsala co tedy, a ona měla pocit, ze ji uhanim. Takže proto jsem čekala, a pak už si to vyřešila podle sebe.. Pro ni je proste co nejdřív az ona něco vymysli. Pro mě je co nejdřív ideálně ten den, nebo druhy nějaká informace typu: vim, ještě nevím, dam vědět do tehdy a tehdy.. proste nějaká reakce. Ona to ma jinak. Holt jsem ale vedoucí zájezdu já, takže jsem ji rekla, ze v tomto případě čekám, ze se přizpůsobí.
Známe se mnoho let, a v tomto a v jejich pozdnich prichodech jsme se nesesly nikdy, ale ma jiné kvality.
Nicmene si všímám mnohem víc, ze lidé neodpoví na sms. Osobně to nechápu, považuji to za neslušné, ale je možné, ze jsou on-line komunikačně prehlceni
Předchozí