Přidat odpověď
Po vyslechnutí rozhovoru dvou kámošů o tom jak je další ignoruje a nekomunikuje, případně komunikuje až po hrozně dlouhé době a nakonec na ně ještě hodí vinu ,že se nesetkali tak jsem se začala uvědomovat ,že to stále častěji pozoruju i ve svém okolí. Začíná to hraničit až s arogancí a už jsem na to docela alergická.
Dva příklady z poslední doby. Napíšu známe ( soukromě),že přijedu večer na ples. Nepřijde žádná odpověď a v hromadném chatu byl domluvený sraz v jedné hospodě. Ona se tam poté objeví a začne mi vyčítat, že si myslela že do té hospody půjdeme spolu. A já jenom čumím a nechápu z jakého důvodu si to mohla myslet.
Druhý příklad – Jsem domluvená že půjdeme do divadla ,známá mi řekne ať jí ať jí na to upozorním ještě den předem ,aby nezapomněla. Tak jí upozorním, ona napíše ,že s tím počítá. Nic víc. A 0,5 hod. předtím ,než mám jet na představení a už mám všechno rozplánováno časově na minuty, ona zavolá sařekne - tak mě vyzvednes?
No a pak spousta takových maličkostí jakože třeba v hromadných chatech ve kterých se různé skupiny domlouvaji na různé akce ,vidím kolik lidí si to čte , ale nikdo třeba neodpoví na konkrétní otázky při plánování společného výletu o víkendu. Ale pak tam jedou a stěžujou si úplně na všechno co je v plánu.
Když to shrnu tak mám obecně pocit že se rozmohla šílená arogance a lidi, kteří dřív normálně odepsali ,se teď dělají zajímaví??vzacni??ignorujou ,ale potom jsou strašně naštvaní ,když nenipo jejich. Je to specialita jenom mého okolí nebo tuhle epidemii pozorujete v poslední době také? A musím podotknout ,že to je napříč generacemi i pohlavím ..
Předchozí