Kat, u mě věci, které si pořídím nad svůj rozpočet, kolikrát dopadnou přesně tak - bojím se je používat, šetřím "na lepší příležitost" a ve výsledku vůbec neužiju. Proto už oblečení kupuji raději takové, abych mohla kterýkoliv kus kdykoliv bez přemýšlení vyměnit. Cítím se tak volněji. Ale je fakt, že drahý (tenkrát moc) kabát z dílny módní návrhářky, který jsem si koupila v sebestředných cca 25 letech, je nositelný dodnes. A ten jsem nešetřila. Tak snad ti ten tvůj také bude dělat radost dlouho.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.