Já jela jako stroj před Vánocemi a ještě 24.12. v 17 jsem dobalovala poslední dárky. Na Štědrý večer jsem úplně vytuhla. 25. jsem pak připravovala spaní a jídlo pro nakonec celkem 19 lidí. Zítra odjíždí. Sice to zní trochu děsivě, ale užila jsem si i několik dlouhých procházek s miminkem v kočárku a pak další čtyři malé děti, co jsem se snažila aspoň trochu naučit česky. Zvládli jsme i větší výlet a vánoční koncert v kostele a vlastně to je fajn. Hodně jsem pekla a vařila. Ale protože blbě spím a vzhůru jsem vždy okolo půl páté, tak vše je připraveno ještě před tím, než se ostatní probudí. Zítra po jejich odjezdu nás čeká celé odpoledne flákání. A s dcerou půjdeme bruslit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.