mně ježíšek nadělil dvě sady bižuterie z emp, krásnou pašmínu, knížku, notýsek, sadu černých ochucených čajů a sirupy do kávy
muž dostal kromě ostatních dárků vstupenky na výstavu tima burtona a jedna z nich je pro mne
jinak nejlepší dárek nadělil ježíšek mému tátovi - hru Máme rádi česko - hráli jsme hned 25. a všichni jsme se skvěle bavili
(naše družstvo bylo jasně "kotkovo", obvykle jsme vyhrávali na body a projeli to na kole
)
nejmladší dcera dostala celou tašku kosmetiky a kosmetických pomůcek od mé ségry (ani já ani starší dcera tomu moc nerozumíme) a byla u vytržení, hned včera se nám předváděla s nějakou pleťovou maskou, v kosmetické čelence a vibrujícím čímsi si masírovala obličej, aby neměla vrásky (a to jí ještě není 12
)
syn měl nakonec největší radost asi z hamburgerových ponožek z lidlu
a nejstarší dcera z obědové krabičky plné ovoce v čokoládě a oříšků
a pro ségru jsem sehnala úžasný vánoční toaletní papír, s vůní vánočního koření a zlatým potiskem, myslím, že byla tuze dojatá
(před vánoci končila v práci a začíná dělat na sebe a měla hrůzu z budoucnosti a vykřikovala, že žádné dárky nebudou, jen ryze praktické věci
)