Přidat odpověď
Mascarpone je strašně mdlé chuti.Ale na krém ho používán ráda,protože ho vyšlehám se zakysankou nebo řeckým jogurtem. Pak je to jiná káva.Jestli máš ořechy umleté,tak už s tím mmnoho neuděláš,kromě opražení.Nicméně si myslím,že když nebudou v krému ležet dlouho,tak se ta natrpklá chuť slupky tolik nezdůrazní.
Korpus umím ořechový takovýto: na jedno vejce 3o g cukru krupice,20 g ořechů,20 g polohubé mouky,1 lžíce oleje
Bílky šlehám s cukrem aspoň 10 minut,pak pomalu přidávám žloutky ,pokaždé se lžící oleje.Nakonec už jen mouku s oříšky,pro jistotu i trochu PDP,záleží na množství těsta. Peču tak na 170 st.,dokud nepruží.
Meruňková marmeláda mi přijde trochu mdlá.Rybíz nebo višně
Předchozí