Přidat odpověď
No, my jsme tedy měli maso jen dva z těch tří dní (pokud zvažuju teplé jídlo a vynechám případnou šunku ve vejcích nebo kousek klobásky, co si dá manžel večer k vínu atd.), ale určitě, pokud má jít o "hlavní jídlo", tak vařím častěji s masem než bez a to v podstatě z kombinace tebou uvedených důvodů. Když to co nejvíc shrnu, tak v případě masových jídel se naše rodina nejlépe shodne (jedná se o oblíbená jídla, případně alespoň "nikomu výslovně nevadící), u bezmasých je skoro vždycky někdo, komu jídlo vyloženě nechutná - dcera nechce luštěniny a část zeleniny (květák, špnát), manžel nemá rád různá smíchaná zapečená jídla, některé recepty dělám jen velmi málokdy, protože jsou pracné ... Maso s přílohou (plus nějaká čerstvá zelenina) umím udělat do půlhodiny. Velmi jsem si poslední dobou oblíbila indickou bezmasou kuchyni, ale tam je právě problém s dcerou, ta z toho nesní skoro nic kromě rýže/placky, případně když po indicku udělám právě maso ...
Předchozí