Vubec, naopak. Cololiv pomalyho me vetsinou rozciluje
to jsem psal nedavno i v naky diskuzi o poruchach uceni. Vyukovy videa si prehravam ve vyssi rychlosti, 1,5-2x, od ty doby, co jsem loni diky online vyuce zjistil, ze si vse okamzite zapamatuju. V normalni rychlosti koncim po peti minutach, mozel se zacne nudit, zacnu premyslet nad necem jinym, cumet na mobil, najednou nutne musim na zachod, svlikat/oblikat mikinu, zizen/hlad, otevrit okno... pri ceste k oknu si vzpomenu, ze mam v lednici zmrzlinu a nazdar Beatmungsformen, kdyz si zas vzpomenu, ze mi na compu bezi video, tak je za polovinou a posledni, co si pamatuju je, ze na osmy folii prezentace bylo pet a pul radku textu a dole uprostred panacek s otaznikem nad hlavou
coby decko jsem akorat ve skole necoural od compu k lednici, nybrz po tride a na zachod, tajne si cetl, maloval (po sesitech, lavici, po rukach... coz mi zustalo dodnes, predlohu na tetovani levy ruky+ predlokti jsem pred dvema lety nakreslil v praci behem nocni
) no a nebo nudou (a diky tomu, ze v noci nespim) usnul
takze se sice na jednu stranu dokazu naucit vse a rychle, ale v noci, ve dne negunguju a v pomalym (resp beznym) tempu taky ne. Takze pracuju na aru a v noci (a i tam dostavam nejtezsi pacienty, me to bavi a aspon se nenudim a ostatni to davaji v noci vyrazne hur, nemam problem se soustredit i 9 hodin bez pauzy a jidla a i v 7 rano furt pobiham jak fretka a tem, co prijdou na rani vykecam diru do hlavy
ale ve dne proste funguju jak po lobotomii)