Přidat odpověď
O mně se babička starala od mých 3 měsíců. Chodila se mnou do parku, na nákupy a vařily jsme spolu, četla mi pohádky. Mám na ni krásné vzpomínky. Naši se mnou taky nesportovali, táta měl Bechtěreva a byl rád, že vůbec chodí. Chodili se mnou do kina, do divadla, na procházky. Byli jsme spolu na dovolené v Bulharsku a Jugoslávii a dvakrát na dovolené v Česku. S maminkou jsem byla na různých výletech od nich z práce po Česku i po Slovensku a taky na 5 dní v Budapešti. Jinak naší hodně četli, dívali se na televizi, maminka pletla a poslouchala u toho rádio, táta si nahrával písničky na kotoučový magnetofon a pak si je pouštěl. Poslouchali jsme spolu gramofonové desky. Byl to takový pomalý tichý život, žádné extra zážitky. Nevadilo mi to, naopak. Sama jsem taková pomalá, líná, nejradši jsem doma a čtu si. Když mám jeden den nějakou akci typu vycházka s kamarádkou, divadlo, výlet, tak z toho žiju týden, rozhodně nemám chuť druhý den podnikat zase něco, musím si pár dní zase odpočinout, tedy hlavně psychicky.
Předchozí