No dobře, ale to embryo už existuje. Jaké jsou další možnosti? Dát ho na výzkum, jen tak "vyhodit", nebo co se s tím dělá? Já bych tu šanci teda využila i v tomhle věku... Jinak mně je teda o fous míň, ale fyzicky i mentálně se teda cítím svěží, jedno až dvě mimina bych si klidně ještě střihla, kdyby to šlo... Nicméně dětí mám plný barák, tak o tom vůbec neuvažuju. Kdybych měla jen jedno a v mrazáku potenciálního sourozence, nejspíš bych to chtěla zkusit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.