U adopce tě zas hřeje dobrý pocit, že jsi pomohla dítěti, u darovaného vajíčka si pomohla tak leda té ženě o která darovala.
Nikde jsem nečetla, jestli už mají někde uskladnění oplodněný embrya nebo vajíčka či jak to probíhá. Jestli ano, tak já bych neváhala a dala jim šanci.
Jinak nevím, já být zakladatelkou tak bych tomu asi dala volný průběh a čekala bych jestli otěhotním samovolně. Kdybych mě sžírala touha po dalším dítěti, tak jdu do umělého, ale to už by asi zakladatelka dávno těhotná byla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.