Meltu s pečivem si spojuju s prababičkou, u babičky si to nějak nevybavuju. Je to jedna z mála vzpomínek na ní, myslím že asi všechny pocházejí z jednoho její pobytu u babičky, jinak žila na Šumavě. Umřela když jsem byla malá a babička vlastně jen pár let po ní. Od druhých prarodičů to taky neznám, přitom pocházeli ze stejné oblasti a podobných poměrů. Já mám meltu/bílou kávu ráda, ale z jakéhokoliv rozmočeného pečiva se mi odjakživa navaluje. U nás ji děláme pořád,pije to dokonce i dcera. Většinou teda instantní
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.