Kaipo, taky máme radši kachnu. Pečeme ji v klasickém smaltovaném pekáči několik hodin, nejdřív přikrytou alobalem, až pak ke konci necháme dopéct do křupava. Dovnitř do dutiny dáváme kostičky brambor. Jíme ji s chlupatým bramborovým knedlíkem a červeným zelím. Děláme ji tak 2-3x do roka, většinou, když máme nějakou oslavu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.