Girrili, tak výživné jsem to včera neměla, ale v pátek jsem se kvalitně orosila, když jsem si prohlédla Bakaláře č.1 ( maturant) a č.2 ( devátá třída). Včera večer v půl desáté jsem se potkala s č.1 v koupelně ( poté, co jsem do sebe během odpoledne nacpala dva brufeny a málem jsem vyhodila v autobuse oběd - migréna) a trošku jsme si povídaly. A č.1 vznesla dotaz :" Kdy jdeme na oční?" Já bohorově odpověděla, že někdy v listopadu.. omyl, měly jsme jít včera ve čtyři odpoledne...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.