Také bych to udělala pro všechny. Ať ochutnávají nové chutě, v dnešní době existuje tolik dobrých alternativ, že nevidím důvod držet se pšeničné mouky ani jiných tradičních ingrediencí. Samozřejmě chápu, že se člověk obává první zkušenosti, když to nikdy předtím nedělal, ale recepty jsou myslím dneska už vychytané a snad by se dal vypátrat nějaký vhodný. A vidím i výchovný efekt směrem k tomu, že jídlo bez lepku je chutné a plnohodnotné, není to nic méněcenného, možná v některých případech spíš naopak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.