Přidat odpověď
Ropucho, to tedy jo
kdyz o tom ted trochu premyslim, tam u mne byl stresor asi to, ze jsem nejak nezapadala, teda navenek asi jo, skola atd., ale vzdycky jsem chtela od zivota neco vic, vic delat/dat a taky vic dostat...teda fakt nevim, jak bych fungovala dal, kdyby neprisel Listopad, kdyz v praci se prakticky nedalo realizovat, vsechno tam bylo zajete a ztuhle, naprosto zadny prostor pro mladeho, energickeho a kreativniho cloveka (tam bych sedela cca 10 let na stejne zidli a pak se presunula na jinou zidli v jine budove na nadrizeny organ), jestli bych se realizovala ve volnem case (chalupa, Hnuti Brontosaurus, rodina) nebo jestli bych emigrovala (mela jsem kamarady, kteri emigrovali), ale to bych nedala kvuli rodicum a prarodicum....nebo co by se mnou bylo
takze diky PB za Listopad....a skoda, ze pro moje rodice prisel pozde, bylo jim uz skoro 50, otcuv podnik se postupne zrusil bez nahrady a oni si nic noveho uz nenasel, matka vlastne s Listopadem taky rozkvetla, ve svem podniku zustala a je tam dodneska v 80+ letech na HO jako nejenergictejsi a nejkreativnejsi zamestnanec
Předchozí